Bakkegaardens glamping giver en unik oplevelse med udsigt til egen privat sø. Her vågner I op til fuglekvidder og råvildt, og når i åbner teltdugen bliver i mødt af en fantastisk panorama-udsigt over søen. 

Teltet indeholder alt, hvad du skal bruge for at have et komfortabelt ophold helt tæt på naturen . Udover teltet har I jeres eget private område med bålplads, gyngestole, borde/bænkesæt og solsejl. I har adgang til toilet og udekøkken, som kun deles med et andet telt. Her finder i udstyr til madlavning over bål, cafebord, brænde mm. Området oplyses med solceller og LED lamper. 

Der medfølger lækker lokal morgenmad, som i selv tilberede over bål(eller gasblus) sammen med en kop bålkaffe/te. 

Når i ankommer parkerer i ved gården, hvor i får udleveret en trækvogn, som i kan fragte jeres bagage på. Der er ca. 450 meter op til søen, og på turen derop vil i opleve, hvordan i kommer ned i gear og får fornemmelsen af den natur, som i træder ind i.

Det er muligt mod betaling at fiske i søen. 

En overnatning for 2 personer inkl. morgenmad, brænde, sengetøj, køkken- og toiletfaciliteter samt slutrengøring koster fra 1588 kr. Prisen kan varierer alt efter dato (højsæson) og om man ønsker ekstra opredning, fiskeri mm, 

Du kan booke glamping via Airbnb her