Udsætning af fisk

 

For at passe på os selv og hinanden med COVID-19 har vi indført en række tiltag. Vi har bl.a. opsat spritdispensere 

Der udsættes fast regnbueørreder. Med jævne mellemrum udsættes også guld-, bæk- og tigerørreder. 

Der udsættes fisk én gang om ugen fra 1. februar til og med uge 42. I den mellemliggende periode udsættes der efter behov ca. hver 14. dag afhængigt af, hvor mange der kommer og fisker samt vind og vejr. Det tilstræbes på den måde, at der altid er samme mængde fisk i søen uanset årstid. 

Fiskene leveres i lastbil eller med trailer. Med lastbil kommer de ned i søen via et opsat rør og med trailer bliver de båret ned til søen i spand eller net.

Derudover findes der aborre, skaller og ål.

Der tages forbehold for at udsætning af fisk kan aflyses eller forsinkes  fx pga. vejrforhold(is på søen) eller leverandør(lukket bro) mm.  

Har du spørgsmål omkring udsætning af fisk, så ring til 26821652.

 

Fiskesøen

Vanløse Fiskesø er en gammel grusgrav med et areal på 16.500 m2 med en dybde på 0-15 meter, som giver en unik mulighed for varieret fiskeri og gode fangstmuligheder.

Søen egner sig til både nybegyndere og erfarne fiskere i alle aldre uanset om man kommer alene, som familie eller firmaudflugt. Det er muligt at holde sin firmeudflugt, sommerfest, familiefest eller andet ved søen samt overnatning i eget telt eller campingvogn. Kontakt os for tilbud.
Der er naturlig bevoksning omkring hele søen, der giver mulighed for læ og hygge.

Søen har mange forskellige fiskepladser, fiskebro, tømmerflåde og lille ø. Der er læskure, borde/bænke og grillpladser omkring hele søen.

 

Faciliteter

I 2009 blev der er opsat en ny flytbar toiletbygning og overdækket renseplads samt gyngestativ ved fiskesøen. Hele vejen rundt om fiskesøen er der borde, bænke og læskure samt bålpladser og pejs, som danner rammen til en hyggelig dag med venner eller familie, hvor man kan grille og slappe af, mens man fisker. Der forefindes redningsveste to steder ved søen.

Der er rig mulighed for, at selv de mindste kan være med, og børn er meget velkomne. Børn under 12 år kun i følge med voksne. Det anbefales at man benytter redningsveste.

Fiskesøen byder på mange forskellige fiskepladser, blandt andet en lille fiskebro. Der er også en tømmerflåde, som frit kan benyttes, hvis man ønsker at krydse over søen.

Beplantningen rundt om søen består primært af piletræer, fyr, tjørn og siv, men der er også enkelte vilde frugttræer, samt syrener.

Parkering er lige ved søen, og det er nemt at komme til og fra. Har man indløst nattegn, må man slå telt op på teltpladsen(i forbindelse med parkeringsplads) eller nede ved søen.

Ophold ved søen er på eget ansvar.