Fiskesøen er åben for fiskeri for grupper på min. 5 personer og i får søen for jer selv. 

Vi udsætter ørreder. 

Der er mulighed for at afholde arrangementer ved søen i unikke omgivelser med fantastiske naturoplevelser og fisketure. Her kommer I helt tæt på naturen og får mulighed for at være sammen på en anden måde og komme ned i gear. Ønsker du en unik oplevelse ude i naturen, hvor du samtidig fisker og laver mad over bål? Vil du prøve at holde dine møder på en anden måde uden for de kendte rammer og i stedet invitere dine medarbejdere ud i naturen, for at styrke sammenholdet og kreativiteten ? 

Vil du holde din fødselsdags- eller bryllupsreception på en anderledes måde end alle andre i skøn natur ? Måske kombineret med en overnatning i vores glampingtelt?

Vores sø er en unik fiskesø, da den er op til 15 meter dyb. Det giver spændende fiskeri året rundt. Der er udfordringer og gode oplevelser for alle aldre og niveauer uanset om man er nybegynder eller erfaren fisker. I søen kan der fiskes efter aborrer og ørreder. 

Vi sammensætter oplevelsen efter dine behov, nedenfor kan ses et eksempel på mulighed for en fisketur eller et arrangement ved søen:

 

 

Halvdagsarrangement 9-15

- Fiskeri (man medbringer selv udstyr)

- Fri adgang til søen og området omkring - I har det for jer selv 

- Walk-and-talk stier 

- Toilet 

- Udekøkken med basisting 

- Borde/bænke samt læskure

- Bålsteder og brænde

- Kaffe/the 

- Service til at lave mad over bål

- Mulighed for at besøge gårdbutikken

 

Pris 350 kr. pr person

 

 

(Der er ikke adgang til glampingområdet)

 

Min. 5 personer

 

Kontakt os og hør mere om mulighederne